PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra comença forta als Special Olympics de Berlín 2023

Després de l’estada a Ossberg, els esportistes inicien la competició i activitats

Per El Periòdic

La delegació andorrana en la cerimònia inaugural.
La delegació andorrana en la cerimònia inaugural. | ANA Esports

La selecció dels Special Olympics es troba en mig de la competició, ja ubicats a la ciutat de Berlín, després d’una estada a Ossberg. Un cop finalitzada l’emotiva cerimònia d’inauguració ón els esportistes d’Andorra van ser presentants amb la resta de països, és el torn del campionat. La primera aparició andorrana ha estat en gimnàstica rítmica, on les tricolor van assolir una tercera posició que les classifica per situar-se en un grup més competitiu.

En bàdminton es va aconseguir un ple de victòries, cinc en cinc partits. En atletisme, finalment només competiran dos esportistes. Pedro en llançament i Jordi en els 200 metres llisos. Andorra serà representada en  natació per Sergi i Clàudia, que van superar el divisionin en els 25 metres lliures. A la bocce, es van perdre els dos partits.

Tot i que la competició és l’element central dels Special Olympics, l’impacte d’aquest esdeveniment arriba molt més enllà. Els representants del país estan tenint l’oportunitat de gaudir d’una experiència única, a més de gaudir d’activitats i espectacles que acompanyen el certamen, i l’oportunitat de poder visitar la ciutat de Berlín i emblemàtics monuments dels què estan gaudint els esportistes andorrans.

PUBLICITAT
PUBLICITAT