PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Delafé y las flores azules’ a la festa major de la capital

També actuaran Gertrudis, Buhos i els exconcursants d’Eufòria

Per El Periòdic

L’actuació anterior de Gertrudis a la festa major d’Andorra la Vella.
L’actuació anterior de Gertrudis a la festa major d’Andorra la Vella. | Comú d’Andorra la Vella

Delafé y las flores azules, Gertrudis, Buhos, i els exconcursants d’Eufòria Mariona, Triquell i Edu seran els concerts que Andorra la Vella oferirà en el marc de la festa major. Així, el 4 d’agost actuaran Port Belo i Delafé; el 5 d’agost Gertrudis i Buhos i el 7 d’agost serà el torn de Mariona, Triquell i Edu.Per a dur a terme aquests concerts el comú destinarà un import de 86.500 euros, tal com va publicar ahir el BOPA.

L’empresa Gatzara Espectacles rebrà 43.620 euros per portar els grups Porto Belo, Gertrudis i Buhos. El primer percebrà 8.050 euros; els segons 13.580 i Buhos costarà 21.990 euros. 

Pel que fa al concert dels exconcursants d’Eufòria, l’empresa La Gresca SLU percebrà 22.916 euros per la contractació dels tres cantants. Quant al concert de Delafé, tindrà un cost de 20.000 euros. El grup espanyol ‘Delafé y las flores azules’ tornarà a Andorra la Vella i ho farà amb la gira especial del vintè aniversari ‘Con las trompetas de la muerte’. Pel que fa a Buhos, també tornarà al país després de visites anteriors a les parròquies de  Sant Julià de Lòria, Escaldes-Engordany i Canillo, i ho faran per presentar el nou disc ‘La nit està que crema’. 

El grup Gertrudis també repeteix a Andorra la Vella on ja van actuar el 2019 a la festa major. Ara ho faran amb el disc ‘Abans que s’acabi el món’, segons informa l’ANA. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT