PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Segon empat seguit

La selecció andorrana quasi aconsegueix la victòria contra una Bielorússia que va empatar de penal

Per Joan Jiménez

La selecció andorrana de futbol Sub-21, ahir a l’Estadi Nacional abans d’enfrontar-se a Bielorússia.
La selecció andorrana de futbol Sub-21, ahir a l’Estadi Nacional abans d’enfrontar-se a Bielorússia. | FAF

La selecció andorrana de futbol Sub-21 va empatar ahir contra Bielorússia al Principat. En un enfrontament on els tricolor van estar a punt d’aconseguir la gesta d’una victòria a casa, un penal del porter andorrà Rabelo a Schumanski xiulat per l’àrbitre va suposar l’empat a través del gol de Zinovich. Els de casa es van poder avançar al marcador amb un gol d’Albert Rosas que feia somiar als tricolor amb una possible victòria, però la mala sort d’aquest desafortunat penal va tallar les ales als d’Eloy Casals.

Andorra va entrar al partit mantenint la compostura i sabent aguantar bé els constants atacs d’una Bielorússia forta en el joc ofensiu. Tot i una superioritat bielorussa a la primera part, l’equip visitant no aconseguia causar gran perill a la porteria de Rabelo, ja que diversos tirs dels davanters bielorussos se’n anaven fora, i els que aconseguien veure porteria, eren detinguts per Rabelo. Tot i així, Andorra anava fent jugades que feien notar a Bielorússia l’amenaça dels davanters andorrans.

Després de l’empat, els tricolor no van abaixar els braços i van poder continuar lluitant per intentar aconseguir la proesa. De cara als últims minuts del partit, les darreres jugades que quedaven abans que xiulés l’àrbitre van ser a favor d’una selecció andorrana que va provar de marcar fins al final. L’última ocasió va estar en mans del golejador de la nit, Albert Rosas, però lamentablement, el porter Lapoukhov va aturar aquella última pilota, com moltes altres que va aconseguir parar ahir en una nit on el bielorús aconseguia enfonsar la majoria d’ocasions andorranes.

La Sub-21 encadena el seu segon empat consecutiu després d’acabar també en taules per dos gols a dos a les Illes Fèroe el passat divendres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT