PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Escola Andorrana recapta 577 euros per a Unicef

Els diners han estat fruit de les iniciatives solidàries dels alumnes

Per El Periòdic

Els alumnes durant l’acte de lliurament del xec a Unicef Andorra.
Els alumnes durant l’acte de lliurament del xec a Unicef Andorra. | Unicef Andorra

L’Escola Andorrana de Segona Ensenyança de Santa Coloma va fer entrega ahir a Unicef Andorra d’un xec per valor de 577 euros, resultat de la recaptació obtinguda de les iniciatives solidàries del seu alumnat de 3r i 4rt curs de segona ensenyança i dins del compromís que té l’escola per a continuar sent «Escola Amiga d’Unicef».

L’alumne Arnau Postigo de 3r curs, i dins del seu treball de PI, ha dissenyat una campanya de recaptació per a Unicef Andorra amb el resultat de la recollida de 111 euros. Va tenir un punt de venda de producte de marxandatge de l’entitat en diferents esdeveniments escolars.

Els alumnes de 4rt curs, i dins de la Jornada Esportiva que van celebrar el 26 de maig, van recaptar 466 euros. Van estar acompanyats de Mihajlo Andric, Alexis Bartolomé, Alejandro Gonzàlez i Paco Vàzquez (jugadors i membres de l’equip tècnic del Bàsquet Club Andorra) que van organitzar una sessió de cistelles solidàries. Aquests diners es destinaran a la compra de tres maletes escolars. El projecte ‘Una Escola en una Maleta’ conté tots els materials necessaris perquè un professor pugui donar classe a 40 infants, des de llibres, llapis, gomes, tisores, pissarra i una ràdio solar. Gràcies al compromís de centres educatius com l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança, 120 infants veuran garantit el seu Dret a l’Educació en situacions especialment complicades. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT