PUBLICITAT

Adeu a l’heroi dels ascensos

Carlos Martínez deixa l’FC Andorra després de 101 partits, 35 gols i tres categories diferents

Per Joan Jiménez

Pòster de comiat i agraïment de l’FC Andorra a Carlos Martínez.
Pòster de comiat i agraïment de l’FC Andorra a Carlos Martínez. | FC Andorra

El veterà jugador de 36 anys, Carlos Martínez, deixa l’FC Andorra, després de tres temporades al Principat, on ha pogut gaudir de dos ascensos consecutius i sent un talismà en aquests. El jugador que ha esdevingut clau en l’etapa més daurada de l’entitat tricolor. Dels seus 35 gols, són especialment recordades les seves dianes contra el Lleida, que va suposar l’arribada a Primera RFEF, i el de la victòria per la mínima contra l’UCAM Murcia que va suposar l’ascens a a la categoria de plata del futbol espanyol, on se situa actualment el conjunt tricolor.

El davanter de Mataró va debutar de la mà del planter del Badalona durant la temporada 2005-2006. Després de passar per clubs com el Cerdanyola del Vallès, Gramenet, Terrassa o el Vila-real B, i una aventura japonesa al Tokio Verdy, Martínez va fitxar per l’FC Andorra procedent de l’Hercules. Des d’aleshores, el davanter ha esdevingut clau perquè l’entitat pugui gaudir de la seva etapa més daurada de la seva història recent amb els seus 35 gols en 101 partits. El «10» va poder celebrar un homenatge en el seu honor durant la darrera jornada de LaLiga Smartbank a l’Estadi Nacional pels seus 100 partits defensant la samarreta tricolor.

Amb els seus 36 anys, Carlos Martínez i l’FC Andorra separen els seus camins després de tres anys d’èxit conjunt, amb el record de l’afició d’un futbolista que ha esdevingut llegenda dins de l’entitat. El mataroní s’ha mostrat competitiu en aquesta última temporada a segona divisió, tot i debutar a la categoria de plata amb una edat ja avançada. Martínez s’ha guanyat un lloc honorífic en la història de l’entitat tricolor.

PUBLICITAT
PUBLICITAT