PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La cursa popular de l’Illa Carlemany recapta 5.360 euros

Els diners de la venda de samarretes s’han entregat a Càritas

Per El Periòdic

Un moment de l’acte de lliurament dels xecs.
Un moment de l’acte de lliurament dels xecs. | Govern d\'Andorra

El Govern ha entregat a Càritas un xec de 5.360 euros, recaptats en la venda de samarretes de la Cursa Popular Illa Carlemany. La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, i el secretari d’Estat de Joventut i Esports, Alain Cabanes, acompanyats per Andreu Invernón, director de Comunicació i Màrqueting d’Illa Carlemany han fet entrega del xec.

Els beneficis es tornen a destinar al Banc d’Aliments de l’ONG, una iniciativa que es recupera, després que l’any passat la recaptació anés al fons solidari per a l’acollida dels desplaçats a Andorra per la crisi humanitària provocada per l’agressió de Rússia a Ucraïna. 

D’altra banda, els titulars de la cartera d’esports també van fer entrega de tres xecs de 300 euros cadascun als tres centres de primera ensenyança guanyadors del premi Escola Activa (Escola francesa de primera ensenyança de Santa Coloma, al Col·legi Sagrada Família, al Col·legi Espanyol María Moliner d’Escaldes-Engordany), i d’un altre xec de 300 euros per al Col·legi Mare Janer, en la categoria de segona ensenyança. Aquests xecs van destinats a la compra de material esportiu per al centre. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT