PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Fam presenta els sis representants als Campionats Europeus de Skyrunning

La cita arrenca el 14 de juliol amb la prova Vertical

Per El Periòdic

Imatge d’alguns dels joves seleccionats.
Imatge d’alguns dels joves seleccionats. | FAM

L’equip tècnic de la Federació Andorrana de Muntanyisme i el seleccionador nacional de curses de muntanya de la FAM van donar a conèixer ahir els sis atletes que representaran Andorra en els Campionats d’Europa de Skyrunning que tindran lloc del 14 al 16 de juliol a Montenegro. Aquests són Ariadna Fenés, Magalí Salomón i Lea Ancion en categoria femenina i Arnau Soldevila, Marc Gasa i Marc Casanovas en la categoria masculina.

Els European Skyrunning Champs arrencaran el divendres 14 de juliol amb la prova Vertical amb 3,5 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu. Dissabte serà el torn de l’Ultra Sky amb 50 quilòmetres de distància i 4.400 metres de desnivell positiu. Finalment, diumenge tindrà lloc la Sky amb 30 quilòmetres per recórrer i 2.150 metres de desnivell positiu.

La prova Vertical la disputaran els sis corredors andorrans desplaçats a Montenegro i en la prova Sky també hi seran presents Fenés, Salomón i Gasa. En la prova Ultra no hi participarà cap representant andorrà. Fabrizio Gravina, en qualitat de seleccionador nacional, viatjarà amb la delegació tricolor en aquesta cita europea.

PUBLICITAT
PUBLICITAT