PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Iván Gil, Sergio Molina i Sinan Bakis, al top 10 gols de la lliga

El que els tricolors van rebre de Tasende al darrer partit contra el Vila Reial B també entra a la llista

Per Pol Forcada Quevedo

Bakis celebra un dels seus dos gols en la victòria per 4-0 contra el CD Lugo.
Bakis celebra un dels seus dos gols en la victòria per 4-0 contra el CD Lugo. | @FCANDORRA

Els canals oficials de la Lliga SmartBank van compartir ahir el top10 gols de la temporada, amb l’FC Andorra protagonista en quatre d’ells, amb tres marcats i un encaixat. 

Per ordre de menys a més, el primer de tots és el d’Iván Gil contra el CD Leganés. El migcampista va propinar un potent xut des de fora l’àrea per a col·locar la pilota al fons de la xarxa i avançar els tricolor al marcador en un duel que va finalitzar amb empat a un. Al top8 es troba el de Sergio Molina, que davant l’SD Ponferradina va encanonar l’esfèric des de la frontal per tota l’escaira. A més, va obrir als cinc minuts el marcador que va finalitzar a favor dels del Principat per 1-4. Dos posicions més endavant se situa un dels gols de Sinan Bakis en la victòria dels de Sarabia per 4-0 contra el CD Lugo, que després de desfer-se d’un contrari, col·loca la pilota a l’esquadra des de fora l’àrea. 

En novena posició a la llista també es troba el gol que el lateral esquerre del Vila Reial B, Dani Tasende, va marcar justament al conjunt tricolor al darrer matx de la competició, que es van endur els de Sarabia amb un resultat a favor de 4-3.

Cal destacar que al recull de gols no han entrat ni el de Mika Mármol, també a l’últim partit contra la pedrera grogueta per empatar parcialment a dos, ni el de falta assajada que Rubén Bover va marcar en la victòria per 0-3 en la visita de l’FC Andorra a l’FC Cartagena.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT