PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La sub-21, llesta per al tercer duel del grup, de nou contra Bielorússia

Els dos conjunts ja es van enfrontar a la primera jornada, amb un empat a zero final

Per Pol Forcada Quevedo

Un instant del darrer duel del combinat tricolor, contra les Illes Fèroe.
Un instant del darrer duel del combinat tricolor, contra les Illes Fèroe. | Federació Futbol Fèroe

Després de l’empat a dos el darrer partit contra les Illes Fèroe, la sub-21 rep avui Bielorússia a les 20.00 hores a l’Estadi Nacional per a disputar la tercera jornada de la fase de classificació. Així, serà la segona vegada que es troben les dues seleccions, ja que ho van fer a la primera jornada, amb un matx que va finalitzar amb empat a zero. Cal destacar que els dos conjunts són, ara per ara, i sent els únics que han disputat dos duels, els primers classificats del grup amb dos punts cadascun. A més, el de demà és el primer matx dels andorrans a casa.

El seleccionador, Eloy Casals, va comentar ahir que «estem molt contents de com ha començat la fase, sobretot per la bona sensació i imatge que hem donat, inclús amb opcions de guanyar». «Ara tenim la il·lusió de debutar a casa, de vèncer i de tornar a fer un bon partit», va afegir Casals.

Davant, els tricolor saben que tenen un rival «molt complicat», que arriba d’un altre empat, en aquest cas contra Grècia, i de guanyar a Rússia per 5-1 en un amistós. «Tenen un joc molt físic i directe, amb puntes de molta envergadura als quals acostumen a buscar molt, i si tenen espais i poden córrer també són molt perillosos», va assenyalar el seleccionador.

Finalment, Casals va explicar que «hem de tocar de peus a terra i continuar fent les coses com les estem fent, i veure si som capaços amb l’ajuda de l’afició de donar aquest punt que potser ens ha faltat en els duels anteriors».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT