PUBLICITAT

El poliesportiu ha de tenir un aspecte intimidant

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La banqueta del River amb la grada plena darrera, en la final de Copa Foto: TONY LARA

Un miler d'espectadors és l'objectiu que s'ha fixat el River per al trascendental partitd'avui al poliesportiu. I el director general, Francesc Solana, s'ha posat mans a l'obra per ajudar a que l'ambient del pavelló siguin el de les grans nits. Per crear ambient estan convocades totes les plantilles de les categories inferiors del club i els cinc equisp de la Lliga LAB a més de l'Associació Casa de Portugal, que farà soroll de recolzament al River amb tambors i hi hauran d'altres actes per acaparar l'atenció de l'afició.

L'extraordinari i el millor exemple d'autosuperació, Albert Llovera, hi serà animant i allà mateix l'entitat que presideix Gorka Aixàs el nomenarà soci d'honor; cada soci podrà entrar amb un acompanyant gratis i rebrà un val de 2x1 per als cinemes Illa Carlemany; entre tots els jugadors de la base es farà un sorteig d'un regal; els nens del mini B faran la cistella solidària d'Unicef al descans, es realitzarà un concurs amb tots els espectadors per guanyar sorpreses; i el centre comercial River regalarà una entrada per cada 30 euros de compra.

Tot aixòper crear un ambient que sigui hostil per al rival. Això va aconseguir el Knet en la final de la Copa però avui ha de ser el dia del bàsquet andorrà. És necessària la comunió amb el públic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT