PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El nou gimnàs d’Encamp s’inaugura amb portes obertes

Les noves infraestructures podràn ser visitades pel públic durant la Festa del Poble

Per El Periòdic

El cartell de l'activitat.
El cartell de l'activitat. | Comú d\'Encamp

El nou gimnàs del Complex Esportiu d’Encamp oferirà una jornada de portes obertes el 22 de juny, de les 17.00 a les 22.00 hores, per donar a conèixer les noves instal·lacions. La visita estarà oberta a tothom i comptarà amb música en directe a càrrec d’un DJ. A més, es donarà una entrada d’un dia a tots els assistents perquè puguin provar el nou equipament i les màquines del nou gimnàs, que estarà operatiu i en ple funcionament a partir del divendres 23 de juny.

Pels assistents que no puguin assistir a la jornada, tindran l’oportunitat de visitar les instal·lacions, des de les 10.00 fins a les 13.00 hores dels dies 23 fins al 26 de juny, coincidint amb la Festa del Poble d’Encamp. Així i tot, la visita serà d’una durada menor i serà obligatori respectar als usuaris que estiguin utilitzant les instal·lacions del gimnàs.

Des d’ahir fins aquest dijous 22 de juny, es dura a terme el trasllat de les màquines cardiovasculars des de l’actual gimnàs. Fins que no finalitzi aquest procés, no estaran operatives. Previsiblement, les màquines tornaran a estar disponibles divendres, un cop s’hagin col·locat en les noves instal·lacions, suposant el final de tot el procés. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT