PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bases del 27è premi Pirine de Periodisme Interpirinenc

Dirigit als treballs d’investigació que s’han publicat en premsa, ràdio o televisió

Per El Periòdic

El lliurament de la 26a edició dels premis.
El lliurament de la 26a edició dels premis. | SFG

L’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques del Govern d’Andorra comunica que s’han fet públiques les bases del 27è premi Pirene de Periodisme Interpirinenc, al qual poden presentar-se els treballs d’investigació periodística sobre temes d’interès o que estiguin relacionats amb el territori pirinenc, que hagin estat publicats o difosos en premsa, ràdio, televisió o per internet, entre els dies 1 de juliol del 2022 i 30 de juny del 2023.

La dotació del 27è premi Pirene és de 6.000 euros, aportats pel Govern d’Andorra, dels quals 3.000 euros seran per a un reportatge de ràdio o de televisió i 3.000 euros per a un reportatge de premsa escrita. A més, el ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat aporta una dotació de 1.500 euros més per a aquell reportatge que faci especial incidència en la temàtica mediambiental o en la sostenibilitat als Pirineus.

El jurat podrà, excepcionalment, prendre en consideració, amb el consentiment previ dels seus autors, treballs en qualsevol modalitat del premi que en la seva opinió s’adeqüin a l’esperit del premi, encara que no hagin estat presentats.

Els treballs aspirants i el formulari d’inscripció s’han de presentar abans del 31 de juliol del 2023, al correu electrònic: [email protected],amb les 00.00 hores com a hora límit. A l’assumpte s’hi ha d’incloure la indicació de què es concorre al premi Pirene. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT