PUBLICITAT

Reestructuració de la planificació per a la Davis

  • Hormigo i Gerbaud renuncien a la gran cita de l'any juntament amb els Jocs i només Poux té plaça assegurada
EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

Periodic
Hormigo, Gerbaud i Poux, en un acte de fa dos anys Foto: ARXIU

La Federació Andorrana de Tennis (FAT) ha hagut de reestructurar la planificació per a la Copa Davis 2011 a causa de les baixes d'Hèctor Hormigo pels estudis i de Paul Gerbaud per motius laborals. Tots dos renuncien a les dues grans cites de l'any: aquesta, que segons ha publicat la web oficial es començarà el 9 de maig a Skopje (Macedònia) i els Jocs dels Petits Estats la primera setmana de juny i per tant només té plaça garantida Jean Baptiste Poux.

Els dos torneigs de selecció per a les dues places vacants es manté, però el llistat dels jugadors seleccionats no serà tan ample com s'esperava inicialment: Gerard Florido, Ivan Sotillo, Damià Gelabert, Gerard Blasi, Albert Ferré i Alberto Garcia. La primera competició es jugarà el cap de setmana del 5 i 6 de març i el segon, el 2 i 3 d'abril a les pistes del Prat del Roure o, si plou, als Serradells. El format serà d'una lligueta dividida en dos grups de tres jugadors cadascun jugant tots contra tots al millor de tres sets i amb 20 de puntuació per al campió, 16 per al segon, 12 per al tercer, 9 per al quart, 6 per al cinquè i 4 per al sisè. Els dos que més punts sumin seran els seleccionats per jugar la Davis i en cas d'empat tindrà més valor el segon torneig disputat.

SERVIRÀ PER A LIECHTENSTEIN / PEls dos torneigs de preselecció per a la Davis serviran també per escollir el segon representant als Jocs de Liechtenstein juntament amb Poux, que en aquest cas serà el guanyador. El sorteig dels dos grups es farà demà a les dotze del migdia al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT