PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Inaugurada la nova ruta de ‘Moments: Som Muntanya’

L’itinerari permet compartir emocions i valors en l’entorn natural

Per El Periòdic

Participants en l’itinerari ‘Moments: Som Muntanya’.
Participants en l’itinerari ‘Moments: Som Muntanya’. | Andorra Turisme

Amb la voluntat de continuar posicionant Andorra com a exponent del turisme de benestar i salut, Andorra Turisme, juntament amb el Comú d’Ordino, va presentar ahir el nou intinerari Moments: Som Muntanya . La ruta, ubicada a la Vall de Rialb, s’adreça especialment a famílies que mitjançant la conversa i el joc podran gaudir de l’entorn natural. L’itinerari parteix d’un circuit radial en què els participants visitaran set punts propers, on cadascun d’ells representa, en un sentit figurat, un dels set pics més alts d’Ordino i a la vegada, una emoció.

Per dur a terme l’experiència, cal que les famílies utilitzin el «plànol de dinàmiques» que els permetrà entendre quina activitat cal fer a cada punt. Aquest mapa s’ha estampat en aquarel·la en un gran mocador versàtil, amb la voluntat que es pugui reutilitzar com a tovallola per seure a l’aire lliure. La bossa pot adquirir-se, per un preu de 20 euros, a l’Oficina de Turisme d’Ordino o a la caseta d’informació de l’aparcament de Sorteny.

SOM MUNTANYA: TERCER ITINERARI

 La ruta inaugurada aquest dissabte és el tercer que s’emmarca dins el projecte Moments: camins de benestar, que s’adreça generalment a un públic interessat en el creixement personal, la consecució d’objectius i la gestió d’emocions tot gaudint de l’entorn natural. La primera ruta que va formar part d’aquest nou concepte va ser Som Bosc, situada al bosc de Canòlich, i està pensada per  a fer-se de manera individual perquè els participants arribin a connectar amb ells mateixos mitjançant les reflexions que els proposa un llibret-guia.

La segona aposta va ser Som Tartera, una activitat situada a Andorra la Vella, concebuda per a equips o grups que vulguin treballar l’assoliment d’objectius. De la mà d’un guia-intèrpret de la Vall d’Enclar, es desenvolupen dinàmiques de treball incloent elements naturals que es troben durant el camí. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT