Cap de setmana d’èxit de Toni Bou en el Campionat del Món

Els dos companys de podi, Jaime Busto i Mateo Grattarola, repeteixen posició

El pilot Toni Bou en el Campionat del Món TrialGP.
El pilot Toni Bou en el Campionat del Món TrialGP. | Federació Motociclista d\'Andorra

La segona i darrera jornada del Campionat del Món de TrialGP es va celebrar ahir a Sant Julià de Lòria.

En la categoria TrialGP es va repetir el mateix podi de dissabte. Toni Bou va quedar primer per davant de Jaime Busto i Mateo Grattarola. Pel que fa a la categoria Trial 2, el vencedor va ser Jack Dance, mentre que Billy Green va quedar segon i Pablo Suarez va completar el podi. Alicia Soyer es va proclamar campiona en la categoria Trial 2 Woman i la van acompanyar Laia Pi i Alessia Baccheta.

En el cas de la categoria Trial 3 va guanyar el britànic Jamie Galloway, en segon lloc, va quedar George Hemingway i Alfie Lamkin en tercera posició.

Pel que fa als andorrans que van participar ahir, Joan Miquel Garcia no va aconseguir classificar-se en la seva categoria de Trial 3, Elia Pascuet va quedar 10a en Trial 2 Woman. I finalment, en la categoria Trial 2 Jordi Lestang va quedar 28è, Gaudi Vall va obtenir la 29a posició i Valentí Cristina va quedar 41è.