PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gran participació en la tradicional arrossada d’Escaldes-Engordany

Es van servir 1.200 racions en una jornada marcada pels retrobaments

Per El Periòdic

Preparació de la tradicional arrossada.
Preparació de la tradicional arrossada. | M.R.

La parròquia d’Escaldes-Engordany ha celebrat durant aquest cap de setmana 45 anys de vida amb la Festa de la parròquia que s’ha caracteritzat per una gran afluència de participants, sobretot ahir al migdia, quan els escaldencs i escaldenques es van apropar a gaudir de la tradicional arrossada, un esdeveniment on el folklore, els retrobaments, les llargues cues i les 1.200 racions servides es van convertir en els protagonistes de la jornada.

L’arrossada popular de muntanya es va celebrar al parc de la Mola i va comptar amb una actuació de l’Esbart de Santa Anna. «És una aposta per a les nostres activitats de patrimoni cultural. Són moments de convivència i de germanor entre totes les persones d’Escaldes-Engordany, del país i de tots aquells turistes i visitants que s’hi vulguin sumar» va manifestar la cònsol major de la parròquia, Rosa Gili.

Treballs d’excavació dels pisos del Pessebre/ La cònsol major, en unes declaracions, va explicar que els treballs d’excavació dels pisos socials a l’Avinguda del Pessebre podrien estar enllestits en un període de set mesos. Per la seva banda, el cap de Govern, Xavier Espot va manifestar que els tècnics d’ordenament territorial seran els encarregats de validar el projecte, un pas previ obligatori a la seva licitació, «tan bon punt estigui validat podrem licitar la part de construcció que ens correspon a nosaltres».

El projecte Caldes/ Segons Gili, de cara a la tardor ja es podran apreciar alguns canvis visibles. «En principi, el gruix més important de l’obra hauria d’estar finalitzat aquesta tardor».

Eleccions comunals / La cònsol major va assegurar davant d’una pregunta que «encara falten molts mesos i no estem gens preocupats amb els terminis». En aquest sentit va explicar que «ara toca treballar amb els projectes que tenim en curs». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT