PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Neix el primer club andorrà per a dones emprenedores

L’objectiu és unir i potenciar aquest col·lectiu

Per El Periòdic

La fundadora del club de les emprenedores 'Minerva', Lara de Miguel.
La fundadora del club de les emprenedores 'Minerva', Lara de Miguel. | ANA

L’economista, comunicadora, empresària i agent d’igualtat, Lara de Miguel, ha creat un club per a agrupar a tota una comunitat de dones emprenedores. Després d’haver impulsat el consultori gratuït d’emprenedoria Enterprising Woman Lab fa dos anys amb el seu soci Arnau Colominas, ha anat un pas més enllà. Segons explica, “em vaig adonar que hi ha una mancança per unir tot aquest col·lectiu de dones emprenedores, per això ara m’atreveixo a presentar el club Minerva”.

Avui, en marc del cicle de debats Speakers’Corner, presenta el nou projecte a l’Hotel Roc Blanc d’Escaldes-Engordany. “Dedicarem un 70% de l’activitat del club a fer formacions i a donar eines enfocades a l’emprenedoria i un 30% a crear sinergies i networking entre aquesta comunitat de dones emprenedores”, explicava De Miguel en declaracions a l’ANA. 

A més, exposava la necessitat de crear un club d’aquestes característiques, ja que en aquests moments Andorra no té cap espai similar.
Els requisits per a entrar a formar part del club són ser dona, tenir una actitud emprenedora i una idea que es vulgui dur a terme. De Miguel entén el perfil d’un emprenedor com una persona creativa, resilient, amb dots de lideratge, amb hàbit de treballar dur per aconseguir els seus objectius i amb recursos per trobar solucions originals i innovadores, ja sigui per a resoldre problemes com per afrontar oportunitats.

En les mateixes declaracions, De Miguel lamenta que «encara grinyola que una dona sigui capaç de dur a terme un projecte a causa del rol i els estereotips als quals encara estem arrelades», denunciava la comunicadora. El club neix doncs amb l’objectiu de revertir aquesta situació.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT