PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Èxit rotund dels tercers Jocs esportius de la Gent Gran

Les parròquies d’Ordino i la Massana agafen el relleu en l’organització d’aquest esdeveniment

Per El Periòdic

Tir amb arc, una prova dels Jocs esportius de la Gent Gran.
Tir amb arc, una prova dels Jocs esportius de la Gent Gran. | Ruben Calvo

Èxit rotund dels III Jocs esportius de la Gent Gran que es van celebrar el passat cap de setmana a Canillo i Encamp, en dues jornades on els protagonistes es van esforçar al màxim per assolir les fites. El president de la Federació d’Associacions de la gent gran, Fèlix Zapatero va comunicar que els pròxims jocs tindran lloc a Ordino i la Massana, d’aquí a dos anys. 

Unes 250 persones provinents de les set parròquies van competir en les disciplines que combinaven l’esport i l’agilitat mental (piscina, proves de destresa, golf, ball en línia, tennis taula a Encamp el dissabte, i tir amb arc, caminada, gimnàstica i classe de zumba a Canillo, ahir). Zapatero va voler posar en relleu la xifra de participants i la va qualificar d’impressionant, «ja que és una mostra d’implicació en tot el que suposa la millora de la nostra salut.» 

Durant l’acte de cloenda es va voler posar en relleu la importància de la celebració d’aquest esdeveniment més enllà dels beneficis per a la salut, perquè promou hàbits de vida saludable i la socialització i permet intercanviar experiències, així com conèixer i relacionar-se amb altres persones. Els Jocs esportius de la Gent Gran han estat organitzats pel Govern d’Andorra, els set comuns, el Comitè Olímpic Andorrà i Solidaritat Olímpica, les set associacions de gent gran i la federació que les agrupa. 

La meteorologia no va acompanyar gaire durant la darrera jornada i això va obligar a suspendre alguna de les proves. No obstant això, la participació s’ha mantingut similar en els dos dies. L’edifici Perecaus de Canillo va acollir la prova de tir amb arc, una classe de gimnàstica i també la cerimònia de cloenda, com estava previst. La caminada es va fer al passeig del riu i la classe de zumba a l’edifici del telecabina de Canillo. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT