PUBLICITAT

Obertes les inscripcions de la Valorus Cup, el torneig de les aficions

Per El Periòdic

Ja s'han obert les inscripcions per a la primera edició de la Valorus Cup, el torneig que del 28 de setembre a l'1 d'octubre reunirà a les aficions d'equips de Primera i Segona Divisió, i d'altres clubs històrics del futbol espanyol a la ciutat de Màlaga. Serà un torneig competitiu, però sobretot un punt d'unió i germanor entre les aficions.

Comptarà amb 32 equips, que estaran formats per un total de 14 jugadors, un entrenador i un delegat, i que jugaran cinc partits al llarg dels quatre dies de la competició. En total, hi haurà uns 500 jugadors, més acompanyants i organització.

Les inscripcions, limitades a 32 equips, s'han de realitzar a través de la pàgina web del torneig (www.valoruscup.pro) abans del dia 30 d'agost, amb dos opcions de preus: 275 euros per participant amb un patrocinador de 1.500 euros que completarà la inscripció o 365 euros per participant sense patrocinador.

Les inscripcions inclouen tres nits d'hotel amb tres esmorzars, tres dinars i tres sopars, els desplaçaments amb els autocars de l'organització, un obsequi de benvinguda, l'accés a les instal·lacions esportives, els àrbritres, els serveis mèdics i l'assegurança esportiva.

Sobre la Valorus Cup

La primera edició tindrà lloc a Màlaga, una ciutat oberta al turisme i l'esport fubtolístic per natura. La seu, itinerant, canviarà en cada edició, però la competició es disputarà de manera anual sempre en les mateixes dates: l'últim cap de setmana de setembre. Es jugarà en sistema de futbol 7 i d'eliminatòries, amb un total de 80 partits i en quatre camps de manera simultània i senyal en streaming.

La competició, amb àrbitres federats i en actiu, tindrà cada any un padrí d'honor, un futbolista, un exfutbolista o una figura emblemàtica de la ciutat on es disputi que contribuirà a difondre els valors d'un futbol net i sense violència.

La competición, con árbitros federados y en activo: tendrá cada año un Padrino de Honor, un futbolista, un exfutbolista o una figura emblemática de la ciudad donde se dispute que contribuirá a difundir los valores de un fútbol limpio y sin violencia. 

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT