PUBLICITAT

Josep Roig, nou president de Progressistes SDP

Per El Periòdic

Joan Roig acompanyat per Jaume Bartomeu.
Joan Roig acompanyat per Jaume Bartomeu. | Progressistes-SDP

Aquest matí els membres de Progressistes SDP han elegit, en assemblea general, Josep Roig com a nou president del partit en substitució de Jaume Bartomeu. 

Aquesta elecció és un pas endavant del partit per donar un cop de timó i intentar refundar l'espai polític de centre-esquerra al país, així com tornar a connectar amb els andorrans i les andorranes. En aquest sentit, la nova direcció considera fonamental el paper clau que han de jugar els comitès parroquials. Els últims resultats electorals van mostrar una palpable llunyania entre la població i el missatge del partit i per això es volen centrar en què les seves propostes arribin als ciutadans.

Roig no tirarà endavant el nou projecte de partit sol, sinó que en la Comissió de Política Nacional estarà acompanyat per Aaron Comella, com a secretari d'organització, Meritxell Pujol, com a administradora-tresorera, així com Najim Aaouraghe, Alain Mateu, Cristina Montolio, Marc Nogués, Marian Sanchiz, Àngel Subirats i Elisabet Zoppetti, com a vocals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT