PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Los Manolos tornen per a la Festa del Poble d’Andorra la Vella

La parròquia ja està preparada per a celebrar el solstici d’estiu

Per El Periòdic

El cònsol menor, Miquel Canturri, i la consellera de Joventut, Judit Ruiz, durant la presentació de la Festa del Poble.
El cònsol menor, Miquel Canturri, i la consellera de Joventut, Judit Ruiz, durant la presentació de la Festa del Poble. | M.R.

El conegut grup espanyol, Los Manolos, i la rapera Sofía Gabanna, són els caps de cartell de la Festa del Poble i la Festa de la Joventut del pròxim dissabte 24 de juny. El grup conegut per cançons com All my loving  tocarà, un any més, a la festa de la capital.

Andorra la Vella ja està preparada per a celebrar el solstici d’estiu. La programació d’actes comença el divendres 23 de juny amb la revetlla de Sant Joan amb la recollida de la Flama de Canigó a la Casa de la Vall a les 19.00 hores; un acte organitzat pel Centre de la Cultura catalana, l’Associació de fallaires d’Andorra la Vella i la Taula de Fallaires d’Andorra, amb la participació de la banda de l’Institut de Música i un homenatge a Josep Antón Marquilló, fallaire i una persona molt activa en la cultura popular, que va traspassar l’any passat.

A la nit hi haurà vàries activitats com la cremada de falles amb els Fallaires d’Andorra la Vella a les 22.30 hores, primer al barri Puial i després al Centre Històric. Per acabar la festa hi haurà l’encesa de la foguera, el ball de bruixes i final de festa a les 00.00 hores a la plaça Guillemó amb el grup La Corda fluixa.

Les activitats seguiran dissabte 24 de juny quan Andorra la Vella celebrarà la Festa del Poble, festa instaurada als anys 80 i que es va recuperar el mandat passat. La jornada començarà a les 12.00 hores amb la missa solemne amb l’acompanyament de l’Orquestra de l’Institut de Música a l’església de Sant Esteve; i a les 13.00 hores hi haurà un aperitiu per a tothom i el concert de rumba catalana de la mà de Los Manolos a la plaça del Poble. 

Entre les 11.00 i les 18.00 hi haurà inflables a la piscina exterior dels Serradells adreçats als infants i les famílies, i a partir de les 17.30 es farà l’aplec de la Sardana a la plaça Vinyes. La jornada clourà a les 22.30 hores amb un castell de focs d’artifici a l’avinguda Salou.

La Festa del Poble s’ha volgut fer coincidir aquest any amb una de les celebracions més esperades pel públic jove, la Festa de la Joventut. Les activitats d’aquesta festa se centralitzaran a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila entre les 16.00 i les 00.00 hores amb una àmplia i variada programació. 
La jornada inclourà, a partir de les 20.00 hores, un sopar popular gratuït per als assistents, i per acabar la festa, un seguit de concerts amb la rapera Sofia Gabanna. L’actuació de Gabanna es completarà amb concerts dels grups Isolda, W’Wise, Edu Petit ft DKAYE i Flake.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT