PUBLICITAT

Migue Leal arriba a l'FC Andorra

El lateral és el primer reforç tricolor per al curs 23/24

Per El Periòdic

El nou jugador de l'FC Andorra, Migue Leal.
El nou jugador de l'FC Andorra, Migue Leal. | FCA

La direcció esportiva de l'FC Andorra ha anunciat el fitxatge de Migue Leal, lateral procedent del filial del Vila Reial i qui arriba després d'haver finalitzat el seu contracte amb el conjunt groguet amb dues temporades firmades.

Nascut el 1997, Leal és un lateral dret format íntegrament al club del seu poble, el Vila Reial, després d'haver-hi entrat amb sis anys. Posa així punt final a una etapa de vint temporades, després de passar per totes les seves categories i arribant inclús a debutar amb el primer equip en un partit de Copa contra el Comillas el desembre de 2019.

Tot i això, el jugador ja sap el que és vestir la samarreta d'un altre equip després d'una etapa de mitja temporada a les files del Múrcia (18/19) i un curs sencer al Groningen, a la primera divisió holandesa. Mentre que allà hi va actuar com a cedit, ara arriba al Principat ja totalment desvinculat del conjunt groguet i havent acumulat una temporada sencera d'experiència a la segona divisió espanyola.

Així doncs, aquest lateral amb una gran capacitat física ha disputat 30 partits aquesta temporada -25 de titular- i ha anotat un gol, a casa contra el Mirándes. L'any passat, en el curs de l'ascens a LaLiga SmartBank, Leal va disputar tots els partits de lliga -només un sortint des de la banqueta-, consolidat totalment com l'amo i senyor del carril dret del conjunt de Miguel Álvarez.

PUBLICITAT
PUBLICITAT