PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cristina Pérez Garcia assumirà la secretaria d’Estat de Salut

Marc Cornella ho farà amb la de Funció Pública un cop es publiqui el Decret oficial

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu de Cristina Pérez.
Imatge d’arxiu de Cristina Pérez. | SFGA

El Govern ha acordat el nomenament de Cristina Pérez Garcia com a secretària d’Estat de Salut i Marc Cornella Solà com a secretari d’Estat de Funció Pública. Ambdós passaran a ostentar el càrrec després que el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) publiqui el Decret oficial.

Cristina Pérez, nascuda el 1979, ha ocupat diversos llocs de treball des del 2002 al Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), actualment n’és la llevadora referent de la Unitat Materno-Infantil. A més, també ha format part de la junta directiva del Col·legi oficial d’infermeres i infermers d’Andorra. 

Va estudiar la diplomatura d’Infermeria a la Universitat d’Andorra, posteriorment va obtenir l’especialitat d’Infermeria Obstétrico-Ginecològica i és màster en Infermeria de Salut Pública i Comunitària per la Universitat de Barcelona. 
Per la seva part, Marc Cornella, nascut el 1975, té una àmplia experiència en l’àmbit de la gestió de persones, una trajectòria professional que va iniciar l’any 2000 com a responsable de Recursos Humans a FEDA (Forces Elèctriques d’Andorra). 

Posteriorment, entre el 2006 i 2008, va ocupar el càrrec de director de recursos humans del Comú d’Andorra la Vella; i, finalment, entre 2008 i fins a l’actualitat ha ocupat càrrecs de direcció de recursos humans a diverses entitats bancàries del país. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT