PUBLICITAT

Andorra la Vella

Les falles d’Andorra la Vella, a punt per a la revetlla de Sant Joan

El recorregut dels fallaires s’iniciarà a la placeta del Puial i anirà fins a la plaça Guillemó

Per El Periòdic

Una cremada de falles anterior.
Una cremada de falles anterior. | Comú d\'Andorra la Vella

Andorra la Vella es prepara per a viure la nit de Sant Joan, una de les nits més màgiques de tot l’any. A partir de dos quarts d’onze de divendres 23 de juny tindrà lloc la cremada de falles, la qual arrencarà a la placeta del Puial i transcorrerà per l’Antic Carrer Major, la plaça de la Consòrcia, la de Sant Esteve, el carrer de la Vall i la plaça Príncep Benlloch. Una vegada finalitzat el recorregut, els fallaires entraran pel cap del carrer fins a la plaça Guillemó, on tindrà lloc el ball de Bruixes al voltant de la foguera i a càrrec de l’Esbart Dansaire de la parròquia. A continuació, s’iniciarà el final de festa amb el grup La Corda Fluixa.

Des del comú es recorda a tots els propietaris de comerços per on passaran els fallaires l’obligatorietat de recollir els tendals i protegir els vidres dels aparadors, així com la recomanació d’apagar els llums d’aquests entre les 23.00 i les 00.00 hores per aconseguir un espectacle més lluït. Tanmateix, els propietaris de les terrasses dels carrers i les places per on passarà el recorregut caldrà que retirin les taules, cadires, tendals i decoracions entre les 22.00 i les 00.00 hores de la nit, per raons de seguretat.

Finalment, també es recorda que està absolutament prohibit llençar petards i qualsevol mena de pirotècnia durant el pas dels fallaires.

PUBLICITAT
PUBLICITAT