PUBLICITAT

La cursa Ironman 70.3 restringirà el trànsit els dies 1 i 2 de juliol

S’aconsella als ciutadans que limitin al màxim els desplaçaments durant el cap de setmana

Per El Periòdic

Imatge del túnel de les Dos Valires.
Imatge del túnel de les Dos Valires. | El Periòdic

El trànsit d’Andorra es veurà afectat per talls i restriccions l’1 i 2 de juliol a causa de l’arribada al país de l’Ironman 70.3. Tal com s’indica des de Govern i els departaments de Mobilitat i Protecció Civil, entre les 10.00 i les 21.00 hores de dissabte, la circulació quedarà interrompuda al tram de la CS-200 que va des de l’aparcament comunal del llac d’Engolasters fins al camí Font de la Closa. Queden exemptes els veïns de la zona i els serveis dels restaurants. 

Pel que fa al diumenge 2 de juliol, es registraran restriccions al trànsit entre les 00.00 i les 05.00 hores, també des de l’aparcament comunal fins al camí Font de la Closa. En aquest cas, el tancament s’amplia a tota la CS-200 fins la cruïlla amb la CG-2 fins a les 10.00 hores, tot i que els veïns sí que podran circular fins a les 08.00 hores.

En aquesta línia, el trànsit també es veurà afectat en el carril dret de la CG-2 en direcció França des de la cruílla de la CS-200 fins a la rotonda del Coll d’Ordino, quedant tallat entre les 08.30 i les 14.30 hores. A aquest tram afectat per la cursa se suma la via entre la rotonda de l’Aldosa i la d’Anyós, entre les 09.00 i les 15.00 hores. Allà, es tancarà el carril dret i es limitarà la circulació en sentit del punt rodó d’Anyós als de l’Aldosa. El túnel de les Dos Valires quedarà també tallat al trànsit en els dos sentits de la marxa, des de les 07.00 fins les 15.00 hores. 

Quant a les afectacions a la vall central, es veurà tancat un carril a la CG-1 i CG-2 en direcció a Andorra la Vella des de la rotonda de les Dos Valires fins al Parc Central de la capital, entre les 10.00 i les 15.30 hores. El trànsit dels vehicles per carretera estarà restringit també en sentit Encamp, entre el punt rodó del Km0 fins a la d’Engolasters, de les 08.00 a les 15.30 hores. La circulació, però, es desviarà pel centre d’Escaldes-Engordany.

La policia tancarà les carreteres per a garantir la seguretat en funció de l’afluència de vehicles en els trams de la carretera, així com els comuns implicats prendran les mesures oportunes pel que fa a l’estacionament d’automòbils.

PUBLICITAT
PUBLICITAT