PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tor i Riba reben al secretari general d’Exteriors austríac

Launsky-Tieffenthal destaca el paper dels països de muntanya a la COP28

Per Joan Jiménez

La ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, i el secretari general de Relacions Exteriors, Launsky-Tieffenthal
La ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, i el secretari general de Relacions Exteriors, Launsky-Tieffenthal | Govern d\'Andorra

La ministra d’Afers Exteriors, Imma Tor, i el secretari d’Estat per a les Relacions amb la Unió Europea, Landry Riba, van rebre ahir al secretari general de Relacions Exteriors d’Àustria, Peter Launsky-Tieffenthal, que va visitar el Principat amb l’objectiu d’enfortir les relacions de cooperació en múltiples àmbits que mantenen ambdós països.

La ministra andorrana i el secretari austríac van dialogar sobre diverses temàtiques bilaterals d’interès comú com la lluita contra el canvi climàtic i la rellevància de continuar aprofundint el desenvolupament sostenible, a més de compartir experiències en qüestions com el turisme sostenible. Els dos estats són coneixedors de la importància que resideix en poder continuar reforçant la posició d’Andorra i Àustria com a destí sostenible i respectuós amb el medi ambient. A més, ambdós mandataris van fer èmfasis en el paper que poden desenvolupar els territoris de muntanya durant la COP 28, la cimera més important de Nacions Unides en matèries de lluita contra el canvi climàtic. Tant Tor com Launsky-Tieffenthal van destacar el rol que pot tenir en la cimera el Mountain Partnership, una aliança internacional de governs i organitzacions compromeses a treballar conjuntament amb l’objectiu comú d’aconseguir un desenvolupament sostenible de les muntanyes a tot el món.

D’altra banda, Landry Riba va informar al secretari general austríac de l’estat en el qual es troben les negociacions de l’acord d’associació amb la Unió Europea. Avui, Launsky-Tieffenthal es reunirà amb el ministre de Finances, Ramon Lladós, i la ministra de Presidència, Economia, Habitatge i Treball, Conxita Marsol. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT