PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Myandbank regalarà 30 euros i sortejarà 1.000 euros mensuals

Els clients han de domiciliar la seva nòmina i sol·licitar una tarjeta

Per El Periòdic

Façana de l’edific d’Andbank.
Façana de l’edific d’Andbank. | Myandbank

Myandbank, el banc totalment digital d’Andbank, ha llançat la campanya «Nòmina», amb la que es regalarà 30 euros i s’en sortejaran 1.000 de forma mensual fins al mes de desembre als clients que domiciliïn la seva nòmina, sol·licitin una targeta i tinguin un saldo de, com a mínim 150 euros. Amb aquests tres requisits, el client rebrà els 30 euros l’últim dia laborable del mes i participarà en el sorteig de 1.000 euros mensuals, que tindrà lloc el dia set de cada mes fins a final d’any. Les bases del sorteig, que es farà aleatoriament, es podran consultar al web de Myandbank. La nova oferta del banc digital s’emmarca en l’estratègia de l’entitat d’oferir productes i serveis destinats a democratitzar els avantatges de l’estalvi i la inversió. En aquesta línia, a l’abril va augmentar la remuneració del compte de l’1% al 2% TIN/TAE fins a 50.000 euros, permetent als clients endur-se fins a 1.000 euros per tenir els seus diners al compte, sense haver de complir cap condició. 

L’entitat ofereix també la possibilitat d’invertir, a partir de 150 euros, en quatre carteres de fons indexats adaptades a diferents perfils i composades per fons de les gestores internacionals Vanguard i iShares, amb les comissions més baixes del mercat: 0,30% de gestió i 0,20% de custodia. També ofereix un compte totalment gratuït, sense comissions, que permet domiciliar qualsevol rebut, oferint Bizum i transferències nacionals i internacionals gratuïtes, així com una targeta de dèbit sense cap cost. 

A més, Myandbank ha decidit ampliar fins al 30 de juny la seva campanya «Amic», per la qual el client pot guanyar fins a 200 euros per distribuir un «codi amic» a un màxim de 10 amics o familiars que es donin d’alta i activin el Bizum del seu compte. Per la seva part, el nou client que faci ús del codi, també guanyarà 20 euros. Myandbank disposa de suport telefònic en cas  que algun usuari necessiti ajuda o tingui algun dubte en algun procés per a donar-se d’alta. Així mateix, hi ha a disposició dels interessats un correu electrònic ([email protected]) al qual poden enviar les seves consultes en horari no laboral de manera àgil i intuïtiva. Per últim, també es dona la possibilitat d’obtenir suport telefònic per part de l’entitat al telefon +376 881 960.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT