PUBLICITAT

Andorra Telecom suma la xarxa NarrowBrand IoT als seus serveis

La nova cobertura millorarà la connectivitat per a dispositius i contribuirà a la transformació digital d’empreses

Per El Periòdic

L’oficina comercial d’Andorra Telecom.
L’oficina comercial d’Andorra Telecom. | Andorra Telecom

Andorra Telecom ha instal·lat una nova xarxa destinada als dispositius connectats que les empreses del país necessitin incorporar. Aquesta implantació de la tecnologia NarrowBrand IoT contribuirà a la transformació digital d’empreses, pimes i administracions, dotant de cobertura a comunicacions específiques més rendibles pel seu desenvolupament. Això suposarà en una automatització de més processos, monitoratge de tasques de manera més eficient i gestionar de millor manera les pròpies empreses. Cal destacar que aquesta nova xarxa aprofita les antenes de telefonia mòbil que hi ha arreu al país, les quals aporten seguretat en el servei.

Seguint aquesta línia, la NarrowBrand Iot es caracteritza per un ús de comunicacions eficients, el que suposa un consum energètic més reduït dels dispositius i el fet de poder ampliar enormement la durabilitat de la bateria, la qual pot arribar a romandre operativa fins a deu anys. A més, també dona accés a un nombre molt alt de dispositius per a permetre que facin dades de forma esporàdica, un fet que la distancia d’altres xarxes, ja que així ofereix una molt bona cobertura a l’interior dels edificis i dels subsols.

«Aquests dispositius ja estan demostrant els seus beneficis en diferents sectors econòmics, com l’agricultura o la sanitat», ha destacar el cap de màrqueting de l’operadora, Carles Casadevall, afegint que «permeten anticipar i prevenir incidències, i ser més eficients». Alguns exemples d’ús de la nova xarxa són la lectura de comptadors, el control de l’enllumenat públic o els sistemes d’alarmes i de control, entre d’altres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT