PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lima torna a la convocatòria pels pròxims duels de la selecció

Els tricolor juguen demà a les 20.45 hores contra Suïssa al Nacional i dilluns contra Israel

Per El Periòdic

Berto Rosas celebrant el gol de l’empat contra Kosovo, en el darrer duel dels tricolor.
Berto Rosas celebrant el gol de l’empat contra Kosovo, en el darrer duel dels tricolor. | FAF - Xavi Masobé

Ildefons Lima torna a la convocatòria de la selecció nacional per a afrontar els dos pròxims partits dels European Qualifiers. El jugador amb més internacionalitats de la història del país, després d’una temporada amb alts i baixos on ha jugat a tercera catalana, en les files de l’FC Andorra B, torna a formar part dels plans de Koldo Álvarez de Eulate. Amb ell, la convocatòria per a confrontar els partits contra Suïssa i Israel registra tres novetats més. Els migcampistes Albert Reyes i Ludovic Clemente, i el davanter Jordi Aláez, entren en lloc de Marc Vales, Jordi Rubio, Xavi Vieira i Víctor Bernat.

Així doncs, els homes cridats per Koldo són: Iker Álvarez de Eulate, José Gomes i Xisco Pires sota pals; els defenses Albert Alavedra, Max Llovera, Ilde Lima, Joel Guillén, Èric de Pablos, Marc Garcia, Chus Rubio i Moi San Nicolás; el mig del camp és per Marc Rebés, Albert Reyes, Ludo Clemente, Joan Cervós, Marcio Vieira, Marc Pujol i Èric Vales; mentre que els davanters seran Izan Fernàndez, Jordi Aláez, Àlex Martínez, Ricard Fernàndez Cucu i Berto Rosas.

Cal recordar que el primer duel, contra Suïssa, arriba demà a les 20.45 hores a l’Estadi Nacional, mentre que dilluns a la mateixa hora, l’Estadi Teddy acollirà el matx contra Israel. 

Sub21 / La Sub21 ha viatjat a les Illes Fèroe, on demà disputarà el segon partit de la fase de classificació que va estrenar al març a Armènia contra Bielorússia. Precisament el rival que només quatre dies després es trobarà a l’Estadi Nacional, en el segon partit de la setmana. D’entre els noms que Eloy Casals s’emporta en destaquen Iker Álvarez, que tot i que ja s’ha estrenat amb la Sub21 podria jugar el seu primer partit oficial, i Martí Puigsegur, que podria disputar els primers minuts. La cara amarga és la d’Èric Balastegui, ja que es va lesionar en l’últim entrenament abans de marxar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT