PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Prat Gran acull la segona edició de la XaviAndorra Karate Cup

La novetat d’enguany és la presència de l’equip nacional espanyol i el seu president

Per El Periòdic

Un instant de l’edició anterior.
Un instant de l’edició anterior. | Karate Xavi Andorra

El Prat Gran d’Escaldes-Engordany acull aquest cap de setmana la segona edició de la XaviAndorra Karate Cup. La competició tindrà lloc en tres jornades: dissabte de 09.00 a 13.00 hores, de 16.00 a 20.00 hores i diumenge de 09.00 a 12.00 hores en la modalitat de Kata (Tècnica) i Kumite (Combat). 

En total hi ha 32 entitats registrades provinents d’Espanya, França i Portugal, a banda de l’andorrana. 

Aquesta competició es consolida amb la idea de l’organitzador, Xavier Herver, en les categories per sota dels 18 anys: «Després de l’experiència de 18 anys d’organització de l’Open Internacional d’Escaldes-Engordany vam decidir buscar un format de competició menys formal pels competidors. El calendari actual està ple de competicions per les categories adultes, per això vam decidir centrar-nos en els més joves que, probablement, són els que menys oportunitats tenen de trobar formats en competició com el nostre». A més, també hi haurà competició en la categoria veterans pels més grans dels 35 anys.

La novetat de l’edició d’enguany és la presència de l’equip nacional espanyol amb un total de 30 participants i del seu president, Antonio Moreno Marqueño.

PUBLICITAT
PUBLICITAT