PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els síndics generals reben Najat Maalla M'jid, representant especial de l'ONU

S’ha acordat l'intercanvi de bones pràctiques per a compartir accions i programes de protecció d'infants

Per El Periòdic

Visita de Najaat Maalla M'jid, representant de la ONU a la Casa de la Vall.
Visita de Najaat Maalla M'jid, representant de la ONU a la Casa de la Vall. | EDUARD COMELLAS

El síndic general, Carles Ensenyat i la subsíndica general, Sandra Codina, han rebut Najat Maalla M’jid, representant especial del secretari general de les Nacions Unides sobre la violència envers els infants en el marc de la seva visita oficial a Andorra.

Durant la trobada s’han tractat temes rellevants com l'exposició dels infants i adolescents a les xarxes, la protecció de les seves dades i la importància de la seva implicació en els temes que els afecten. L’objectiu d’aquesta trobada és impulsar i fomentar mesures efectives per a protegir la infància i l'adolescència sobretot en l'entorn digital, on són especialment vulnerables. A més, s’ha acordat promoure un intercanvi de bones pràctiques entre institucions per a compartir accions i programes de protecció dels infants.

També han fet una visita guiada a la Casa de la Vall i a l'hemicicle del Consell General. Posteriorment, Najat Maalla M'jid ha mantingut una reunió amb els membres de la Comissió Legislativa d'Afers Socials i Igualtat. La visita ha servit per a refermar la col·laboració entre el Consell General i les Nacions Unides en la protecció dels drets dels infants que ha de ser sempre una prioritat absoluta per al poder legislatiu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT