PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Toni Puig deixa Liberals d'Andorra

El president de les joventuts del partit ha presentat avui la seva renúncia

Per Alba Cladellas Riera

Imatge d'arxiu de Toni Puig
Imatge d'arxiu de Toni Puig | El Periòdic

El fins ara president dels Joves Liberals i secretari de Relacions Internacions de Liberals d'Andorra, Toni Puig, ha presentat avui la seva renúncia als càrrecs i també ha sol·licitat la seva baixa com a militant del partit.

Puig recrimina l'actitud de certs membres del partit, deixant-lo de banda en moltes ocasions i "posant per davant a les llistes o tenint major confiança que els militants de sempre". En declaracions al PERIÒDIC, l'exliberal va voler fer un pas endavant i posar-se a disposició del partit per a agafar un càrrec de major responsabilitat dins l'executiva, cosa que des del partit no s'ha tingut en compte "per moltes hores de dedicació, treball i compromís" que hi ha dedicat.

Ho ha explicat a través d'un comunicat on detalla que "no ha estat decisió fàcil, però ho he fet de forma molt meditada i després de parlar amb la meva parella i el meu entorn d'amics i familiars" i continuava posant èmfasi en el fet que "sempre he estat actiu en política, sempre dins del partit Liberal i des de fa molts anys".

Toni Puig s'acomiada de Liberals recalcant que sempre "he treballat pel partit, sempre he ajudat en tot el que he pogut, aportant el meu compromís, el meu temps, fent-ho de la millor manera possible i sobretot treballant pel bé d'Andorra".

De moment té previst prendre's un temps i després decidir quin camí prendre dins la política del país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT