PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Consell General vol millorar les connexions del Pui

Es farà durant la reforma dels Jardins de Casa de la Vall

Per El Periòdic

El Síndic general i la subsíndica general durant la reunió amb els cònsols d’Andorra la Vella.
El Síndic general i la subsíndica general durant la reunió amb els cònsols d’Andorra la Vella. | Consell General

Durant la reforma dels Jardins de Casa de la Vall es tindrà en compte la millora dels accessos al barri del Pui. El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, ho van explicar ahir als cònsols d’Andorra la Vella, David Astrié i Miquel Canturri, durant la visita institucional dels primers al Comú d’Andorra la Vella.

Ensenyat i Codina van manifestar el seu compromís en treballar per a construir un nou accés al barri que permeti una connexió més directa amb el casc antic d’Andorra la Vella. A falta de saber com s’executarà perquè encara està pendent d’estudi, el que sí van afirmar és que seria un vial únicament pels vianants i es construiria durant les obres del reforma dels Jardins de Casa de la Vall. La proposta va ser molt ben rebuda pels cònsols, que consideren que l’accés seria beneficiós pels veïns de la zona, que ara mateix han de fer un recorregut més llarg per a arribar al casc antic.

Durant la visita al Comú d’Andorra la Vella també es va tractar l’impuls als entorns de protecció de Casa de la Vall i de l’Església de Sant Esteve. Síndics i cònsols es van comprometre a treballar conjuntament en la redacció dels entorns de protecció dels dos edificis.

Els representants d’ambdues institucions van acordar una nova trobada a la tardor per a tractar temes d’interès tant del comú com del Consell General. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT