PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La parròquia d’Encamp tornarà a ser blaugrana

Les seccions professionals del Barça tornen a l’estiu

Per El Periòdic

Una de les samarretes signades que el Barça que va entregar al comú.
Una de les samarretes signades que el Barça que va entregar al comú. | ANA / E.P.

Les seccions professionals del FC Barcelona tornaran a fer la pretemporada a Encamp aquest estiu. Segons va poder saber ANA Esports, el contracte entre el comú encampadà i el club blaugrana està ja només pendent de serrells com per exemple les dates exactes per a signar-se. Pel que fa als esports que es desplaçaran fins al Principat per a fer la primera part dels entrenaments de posada a punt, tot sembla indicar que l’handbol, el futbol sala i l’hoquei patins hi seran.

Pel que fa al bàsquet, les dates del Mundial (25 d’agost a 10 de setembre) que es disputa a les Filipines, deixen els equips amb molts internacionals sense pretemporada. Així doncs, en cas de venir un conjunt de l’esport de la cistella, aquest tornaria a ser el femení, que aquest curs s’ha consolidat a l’elit del bàsquet espanyol.

Pendents de les confirmacions oficials, el Complex Esportiu d’Encamp acollirà entre tres i quatre seccions professionals del Barça. Cal tenir en compte que, excepte el bàsquet femení, la resta d’equips encara estan immersos en la lluita pel títol: l’hoquei està a una victòria de guanyar la Lliga, el futbol sala ha de jugar la final, mentre que a l’equip d’handbol els queda al davant el repte de la final a quatre de la Champions League i el repte de tornar a ser campions d’Europa, segons informa l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT