PUBLICITAT

1.000 invitacions a Caldea per als residents d’Escaldes-Engordany

L’objectiu és apropar als escaldencs al termolúdic per a la seva festa

Per El Periòdic

Imatge de Caldea.
Imatge de Caldea. | EL PERIÒDIC

El comú d’Escaldes-Engordany i Caldea posen a disposició un miler d’entrades gratuïtes a l’spa per al pròxim 9 de juliol en el marc de la celebració del Dia de l’Escaldenc i Escaldenca. Així ho van dir ahir la cònsol major de la parròquia, Rosa Gili i el director general, Miguel Pedregal que van explicar que l’objectiu és apropar Caldea als ciutadans de la parròquia perquè ells mateixos en siguin els ambaixadors: «Caldea es va crear fa molts anys a la parròquia, de la mà del comú d’accionistes escaldencs i del país, per això volem que aquests puguin gaudir d’aquesta fantàstica instal·lació que aprecien els ciutadans i visitants», va explicar Pedregal.
Així doncs, les invitacions es podran recollir quinze dies abans al comú d’Escaldes-Engordany i serà necessari estar inscrit al cens, i si no poden anar-hi el mateix dia de la celebració poden passar-la a buscar a Caldea. Per aquells que no puguin gaudir de l’entrada aquell dia, aquesta té un any de vigència.

Respecte al nombre d’entrades, Pedregal va emfatitzar que «si veiem que tenim un nivell de peticions molt superior, mirarem què farem. A mesura que vagin passant els dies anirem ajustant aquesta acció», i va explicar que els organitzadors estan oberts a ampliar el nombre en funció de la demanda que es detecti a mesura que els residents vagin a recollir les invitacions.
El director general va exposar que els ciutadans escaldencs que facin ús d’aquests abonaments de tres hores al termolúdic disposaran d’un espai reservat per a ells, i hi conviuran amb els visitants i turistes que hi hagi.

PUBLICITAT
PUBLICITAT