PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

L’adjudicació de l’hotel de Caldea serà abans de finalitzar el mandat

Rosa Gili reconeix que els hagués agradat anar més de pressa però afirma que vol fer les coses bé

Per El Periòdic

Rosa Gili i Miguel Pedregal en la roda de premsa d’ahir.
Rosa Gili i Miguel Pedregal en la roda de premsa d’ahir. | Comú d\'Escaldes-Engordany

En la roda de premsa que es va fer ahir per a presentar les activitats i sortejos per al dia de l’Escaldenc i Escaldenca, es va parlar sobre la infraestructura que serà el nou hotel de Caldea. En preguntar sobre el projecte de reforma i construcció del nou hotel de Caldea, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili va explicar que «encara s’hi està treballant» i «analitzant a fons la situació», tot i que les bases per a adjudicar la realització de les obres sortirà abans de finalitzar el mandat actual: «Cal pensar-ho  perquè ens interessa que es faci bé i el que no es perdona a ningú, en general, és que es facin inversions importants sense haver-les estudiat a fons», va explicar.

Segons informa l’ANA, Gili va explicar ahir que en relació amb els terminis «ens hagués agradat poder anar més de pressa», però també que amb el projecte final engloba molt més que la infraestructures inicial de l’hotel, i a més contempla unes millores de les instal·lacions de Caldea amb una inversió inicial de 18 milions d’euros, que va ser aprovada el juny del 2022. A més, va remarcar que la voluntat és impulsar a què les accions siguin com més aviat millor, sobretot les que tinguin impacte sobre el negoci com l’establiment hoteler. La previsió és que la globalitat de la rehabilitació es finalitzi en un període de cinc anys.

A principis d’agost de l’any passat va ser quan es va fer públic que el projecte de l’hotel havia de tenir quatre estrelles, i la idea inicial és que tingués 45 habitacions. També es va parlar del tret diferencial que aportaria l’hotel, i és que segons el director general de Caldea era «tenir integrat l’allotjament amb tots els serveis de benestar que podem oferir», va remarcar Pedregal, explicant que el més important era oferir paquets de benestar per a abonar entrades a l’spa, a més de tractaments de massatges, assessorament dietètic o la pràctica esportiva». Va ser el 12 de setembre de l’any passat quan es va rubricar l’acord de concessió en el qual la corporació comunal cedia fins a l’any 2062 amb una superfície 2.000 m2. Gili i el vicepresident de la societat, Ramon Visent van signar el pacte. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT