PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

50 joves i el youtuber Ampeter tanquen la segona edició de Movlav

El creador de contingut ha explicat els claus que l’han portat a ser un youtuber de referència

Per El Periòdic

Andorra, Movlav, Youtuber, Ampeter
Andorra, Movlav, Youtuber, Ampeter | L.G

El youtuber Ampeter ha tancat aquesta tarda la segona edició del projecte Movlav al centre comercial Epizen. L'acte ha consistt en una entrevista i xerrada moderada per l'organitzador del projecte i filòsof David Murias. Així doncs, l'acte ha aplegat una cinquantena d'espectadors entre infants, joves i famílies, qui han reconegut la trajectòria del youtuber, des dels seus inicis fins avui en dia.

El creador de contingut ha explicat els claus que l'han portat a ser un youtuber de referència, posant en relleu que el més important és creure en el projecte, ser constant i mantenir la motivació: "Amb l'auge de creadors de contingut és molt necessari reinventar-se per a fer-se un lloc en aquest món", ha explicat. A més, ha comentat que la passió per dedicar-se a la professió va sorgir amb tretze anys, i va començar sent un "hobby" que ha acabat convertint-se en la seva professió.

Per altra banda, la cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina, ha celebrat l'èxit de la iniciativa: "Hem escollit tancar la segona edició amb un youtuber perquè era un canal per a fer arribar un missatge amb valors al jovent", ha explicat. Respecte al creador de contingut, ha manifestat que "transmet uns valors molt valuosos i vam veure que era la persona indicada per a concloure el projecte d'enguany".

Codina a més ha valorat la segona edició de Movlav, fent el punt al canvi de rumb que ha pres el projecte, ja que hi ha hagut activitats per als joves amb els seus pares: "Ha tingut molt bona acollida i hem notat que els pares tenen ganes de passar més temps de manera lúdica amb els seus fills", ha manifestat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT