PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 350 persones s’apleguen a la XIX Trobada esportiva de residències

L’objectiu és fomentar l’activitat física entre la gent gran

Per El Periòdic

Una imatge d'una activitat a la Residència Llar Josep avui.
Una imatge d'una activitat a la Residència Llar Josep avui. | Govern d\'Andorra

Fomentar l'activitat física i els bons hàbits a través d'una jornada esportiva entre les residències d'Andorra i les comarques de l'Alt Urgell i la Cerdanya. Aquest ha sigut l'objectiu per a celebrar avui la 19a edició de la Trobada Esportiva de Residències, que ha aplegat unes 350 persones a la Llar de Sant Josep de la Seu d'Urgell.

Aquesta s'ha dut presencialment després que els dos anys anteriors es fes de forma temàtica a causa de la pandèmia de la Covid-29, i ha comptat amb l'assistència de la ministra d'Afers Socials i Funció Pública, Trini Marin, que ha destacat la importància d'impulsar l'esport en la gent gran.

Els participants en la trobada han gaudit d'activitats durant tot el matí com anelles, bàsquet, Triana, bitlles, busca-busca, brisca, dòmino, escacs, disc volador, circuits de dificultat, circuits de cadires de rodes i de caminadors. A més enguany com a novetat s'ha comptat amb la prova de bàsquet adaptat.

En el seu discurs, Marín ha posat en relleu que "accions com la d'avui no només pretenen promoure l'activitat física sinó també en les relacions personals". Aquesta trobada esdevé una jornada de germanor en la qual, a més de participar en les disciplines, és un dia per a compartir experiències viscudes i enfortir vincles entre nosaltres", ha afegit.

La trobada ha comptat amb la participació de la Residència Clara Rabassa i del centre Sociosanitari El Cedre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT