PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Brandada Blanca Neus guanya la 14a Ruta de la Tapa

L’oferta és 100% vegetal, de productes de la terra i amb un mínim d’al·lèrgens

Per El Periòdic

Els membres del comú amb el jurat de la Ruta de la Tapa.
Els membres del comú amb el jurat de la Ruta de la Tapa. | ANA/ L. G.

La Brandada Blanca Neus, del Racó de l’Anna, va ser guardonada com a guanyadora de la 14a edició de la Ruta de la Tapa de Sant Julià de Lòria. Els membres del comú van entregar ahir els premis als restauradors seleccionats, i van destacar la tapa vegetariana de l’establiment regentat per Anna Porqueres, ja que ha sigut un èxit, tant per al públic com per al jurat. La guanyadora va celebrar amb satisfacció el reconeixement del jurat i va confirmar la participació en la quinzena edició de la Ruta de la Tapa.

La vencedora és la primera vegada que es presenta al certamen, i va explicar que ho va decidir fer gràcies a la flexibilitat de les condicions per part de la corporació: «No és un restaurant ni una cafeteria, és una botiga, no obríem en horari establert, però enguany ens ho han facilitat i hi hem pogut prendre part».

Respecte a la tapa, la guanyadora va assenyalar que van escollir fer una oferta 100% vegetal feta amb productes de la terra i que tingués un mínim d’al·lèrgens, segons informa l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT