PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Allau de sol·licituds per a comprar accions d’UNNIC

Només entre dilluns i dimarts van rebre prop de 300 peticions

Per El Periòdic

Una de les zones de restauració d’Unnic.
Una de les zones de restauració d’Unnic. | ANA / M. P.

L’anunci de l’emissió d’accions d’Unnic ha propiciat una allau de sol·licituds d’informació al centre d’oci integral que fins al moment s’enfilen prop del mig miler. Així ho va dir ahir el director general de l’empresa, Ivan Armengod, que va explicar que entre dilluns i dimarts van rebre prop de 300 peticions, mentre que després de la presentació pública que va ser dijous, en van rebre més de 160 en vuit hores.

Davant l’interès que està generant l’emissió d’accions, Armengod recomana que ho facin «com més aviat millor i no ho deixin per l’últim dia», ja que les adjudicacions es duen a terme per ordre d’arribada, tot i que l’inici del procediment de compra no s’iniciarà fins al dilluns vinent. En relació amb l’adquisició, Armengod va indicar que les persones que fins al moment s’han posat en contacte amb Unnic han aportat les seves dades per a començar a preservar.

Així doncs, a partir del dilluns els potencials accionistes hauran d’aportar la informació personal dels interessats, i llavors s’iniciarà el procés de verificació de la informació.

Cal recordar el Centre Integral d’Oci posa al mercat dues tipologies d’accions, les de classe B a un cost de 1.000 euros cadascuna i les de classe A, a 150.000 euros. Els residents i empreses jurídiques que n’adquireixin gaudiran de grans avantatges, com poden ser les àrees de restauració. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT