PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arrenca l’Spartan Race

Tot i la pluja, un total de 750 infants van poder gaudir de l’experiència espartana en primera persona

Per El Periòdic

Els 750 infants que han participat en l’Spartan Kids junt amb els organitzadors.
Els 750 infants que han participat en l’Spartan Kids junt amb els organitzadors. | Comú d\'Encamp

L’Europeu de l’Spartan Race va donar el tret de sortida ahir al matí amb l’Spartan Kids on van participar 750 infants, 500 alumnes de les escoles d’Encamp, i 250 inscrits. Tot i que la pluja va fer una mica la guitza, els més petits de la parròquia van gaudir de l’experiència espartana en primera persona. 

Les sortides dels escolars es van fer de forma esglaonada des de l’aparcament del Prat de l’Areny, des de les 10.00 fins a les 13.00 hores. Durant el recorregut, els participants van sortejar diferents obstacles pel centre de la vila i van viure de prop el que significa competir en un esdeveniment espartà. Les arribades es van fer a la plaça dels Arínsols i tots els corredors van obtenir una medalla i una camiseta com a rècord de l’experiència. 

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, va agrair a les escoles participants la seva col·laboració i va celebrar que han «volgut obrir la participació als més petits de la parròquia perquè puguin gaudir d’aquest esdeveniment en primera persona».
En acabar el matinal amb les escoles, es va donar pas a l’inici de l’Spartan Kids, que va aplegar infants des de 4 fins a 15 anys. Les sortides també van ser esglaonades i els recorreguts van anar des dels 800 metres pels més petits fins als 3.200 metres aproximadament per als més grans. 

A l’Spartan Kids van participat infants de 4 a 15 anys, i els recorreguts van ser de 800 i 2.300 metres aproximadament

Les activitats van continuar ahir a la tarda amb la cerimònia d’obertura, que es va fer a la plaça dels Arínsols a partir de les 19.00 hores. La desfilada de banderes va començar a les 20.00 hores i va aplegar a representants dels 43 països que estan presents a l’Europeu de l’Spartan Race. 

Pròximes competicions / L’Europeu Spartan Race continua avui amb les competicions dels adults de les categories Ultra, Beast i Sprint, que tindran les sortides a partir de les 07.30 fins a les 13.30 hores. A més, a les 18.00 hores tindrà lloc l’entrega de premis del campionat europeu a la plaça dels Arínsols.

De cara a diumenge, es faran les darreres sortides de la categoria Spring i Super des de les 08.30 fins a les 13.30 hores. Enguany hi ha la novetat de la cursa per relleus. Posteriorment, a les 14.00 hores hi haurà la cerimònia de tancament amb l’entrega de premis.

A banda de la zona village i de les sortides i arribades, la zona de la plaça dels Arínsols i de l’aparcament de Prat de l’Areny compta també amb un espai de restauració que estarà obert durant tot el cap de setmana.

PUBLICITAT
PUBLICITAT