PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Afectacions de trànsit aquest cap de setmana per esdeveniments esportius

Els talls de circulació seran a la majoria de parròquies del país

Per El Periòdic

Les torres d'Escaldes-Engordany.
Les torres d'Escaldes-Engordany. | Mobilitat.ad

Aquest cap de setmana hi ha diversos esdeveniments esportius en les diferents parròquies del país. 

Des d'avui fins al diumenge 11 de juny a les 19.00 hores el trànsit quedarà tallat des de la plaça dels Arínsols fins a la rotonda de l'avinguda Joan Martí d'Encamp. Des de Mobilitat es recomana evitar la circulació pel centre de la vila mentre duri l'esdeveniment. 

Demà dissabte 10 a Sant Julià de Lòria se celebren les 3 Nacions, la 43a edició de la marxa cicloturista dels Pirineus. Des de les 09.00 fins a les 12.00 hores quedarà tallat el carril lent en sentit nord de la rotonda d'Aixovall fins a la rotonda Km0. 

El mateix dia, però en aquest cas a la parròquia de la Massana, se celebra la Pujada a Arinsal. La carretera CS520 i la carretera de Comallemple quedaran tallades al trànsit des de les 12.00 fins a les 20.30 hores, i l'endemà les afectacions seran des de les 08.00 fins a les 15.00 hores. 

Finalment, diumenge 11 a les 10.00 hores és la Cursa de la Dona. Fins a les 11.00 hores alguns carrers del centre d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella quedaran tallats al trànsit. De la mateixa manera que en el cas anterior, Mobilitat recomana evitar la circulació pel centre de la vila mentre duri l'esdeveniment. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT