PUBLICITAT

Entrega de premis pel concurs de curts sobre l’assetjament

S’ha premiat els alumnes de segona ensenyança de Santa Coloma

Per El Periòdic

Els guanyadors i les guanyadores del segon concurs de curtmetratges.
Els guanyadors i les guanyadores del segon concurs de curtmetratges. | SFGA/CESTEVE

Els alumnes de l’Escola Andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma han guanyat el segon concurs de curtmetratges a les escoles, en les diferents categories celebrades en aquesta edició - bullying, ciberbullying i sexting -. L’objectiu del concurs és implicar i sensibilitzar els menors amb la finalitat d’empatitzar amb les possibles víctimes d’aquestes conductes, així com assabentar-los dels delictes i les problemàtiques per a evitar que siguin víctimes d’elles. Per tal d’aconseguir-ho, els curtmetratges guanyadors s’utilitzaran en les xerrades que es fan a les escoles en el marc del Pla de prevenció de conductes delictives, la qual és impartida conjuntament amb el Cos de Policia, l’Àrea de Justícia Juvenil i el Departament d’Institucions Penitenciàries. 

Guanyadors i guanyadores

Roc Sanchez, Thiago Fernández, Tristan Conde i Tresa Vergés van ser els guanyadors en la categoria bullying, amb el curtmetratge ‘La rutina’. En ciberbullying, el triomf se’l van emportar el curt ‘La qüestió no és ser el millor’, de Zenia Roelas, Ylenia Rono, Noa Gallinat, Júlia Domingo i Alèxia del Moral, mentre que ‘Podries ser tu’, d’Amélie Kuri, Ona Rogé, Mar Torra i Vanessa Da Silva, ha sigut el guanyador en la categoria sexting.

Tots els curtmetratges han estat valorats per un jurat composat per representants del ministeri de Justícia i Interior i del ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, els quals han sigut encarregats de tota l’organització del concurs. A l’acte d’entrega hi ha assistit el secretari d’Estat de Justícia i Interior, Joan León, i el secretari d’Estat d’Educació i Universitats, Josep Anton Bardina.

PUBLICITAT
PUBLICITAT