PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els nens de Canillo proposen millores pel benestar

Es van repassar les propostes per a millorar l’embelliment de la parròquia

Per El Periòdic

Imatge del Consell d’Infants.
Imatge del Consell d’Infants. | Comú de Canillo

El Comú de Canillo va acollir ahir dijous el Consell d’Infants, amb l’assistència d’una seixantena d’alumnes de l’Escola Andorrana i de l’Escola Francesa. Durant l’esdeveniment es va aprovar l’acta del 18è Consell d’Infants i es van repassar les propostes executades, les ajornades i les pendents, així com la proposta de noves accions per a millorar el benestar de la parròquia.

De les 13 propostes demanades l’any anterior, s’han pogut executar la majoria, amb projectes com el manteniment del parc de Sella i la instal·lació d’una pista de pump track. En relació al Palau de Gel es va informar als alumnes dels avenços i de les millores previstes, així com les que ja s’han fet, com el rocòdrom i l’escola d’escalada.

També es van presentar quatre noves propostes per al curs 2023-2024, on van demanar sobre el malbaratament alimentari; van suggerir la instal·lació d’una escultura a l’entrada del poble que faci referència als esports de gel i es va demanar la col·locació d’elements de joc a la plaça del Prat del Riu.

Finalment, els estudiants van demanar canviar la data de la festa de Sant Roc per a fer-ho coincidir dins el calendari escolar i gaudir-la tots plegats, al que se’ls va contestar que aquest fet és inviable perquè Sant Roc és un 16 d’agost, és una promesa molt antiga que es va fer al sant, amb l’objectiu que protegís els habitants de Canillo contra les epidèmies de la pesta. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT