PUBLICITAT

Els rivals només punxen en rugbi

  • BP i River, els únics andorrans que no guanyen, fan un pas enrera en les respectives classificacions
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els jugadors del VPC, en una melée al duel contra el Fousseret a casa Foto: ORIOL LLAURADÓ

Comença a arribar l'hora de la veritat, arribem a una fase de la temporada en què un punt val un món en les lligues estrangeres que tenen representació tricolor. Els equips de la part alta, tret del rugbi, no van fallar en la jornada del cap de setmana passat i BP de futbol sala i River de bàsquet, que no van poder guanyar, s'han vist perjudicats en les respectives classificacions.

L'empat de l'equip de Xavier de la Rosa ha fet augmentar la distància respecte al novè, que ara és a vuit punts, però també s'ha incrementat respecte els quatre primers, que van guanyar. El de Peñarroya, que continua segon, ha vist com Knet Rioja i Mallorca aprofitaven la seva patinada per guanyar igual que ho van fer la resta dels sis primers.

El VPC, que va perdre, es va veure beneficiat per les també derrotes de Sor Agout i Fuxeenne i gràcies a això ha pogut conservar el lideratge, tot i que segon i tercer van treure un punt de bonus i ja són a dos. El Cevalls, com l'equip de vòlei, ha escalat posicions tot i que encara espera una ressolució de la Federació Catalana pels quatre punts que li ha tret i la batalla de futbol amb l'Almacelles continua igual perquè els dos van vèncer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT