PUBLICITAT

Els cinc primers derroten els cinc últims a Primera

EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

Jornada sense cap sorpresa en la Primera Divisió nacional. Els cinc primers es van enfrontar als cinc últims i tots els favorits van complir amb els pronòstics per sumar tres punts a falta de dues jornades perquè acabi la fase regular.

Així doncs Encamp i DDS Madriu continuen el seu frec a frec, igualats a punts al capdavant de la taula. L'equip encampadà no va tenir problemes per golejar el Santa Coloma per 8-2 i continua primer per la diferència de gols amb el conjunt ordinenc, que va superar també sense problemes (2-5) el cuer Q Esports Jenlai. El BMS Automòbils, la revel·lació i tercer classificat, es va dedicar un festí de gols davant el Persinova Sanlòria, en un duel que va acabar 8-14. El quart, el Cúbic Electricitat Casa de Portugal, també va derrotar amb claredat la Massana (9-2) i el Gestoria Central Extremenya va patir per superar el Velocitat A per 6-5.

La pròxima jornada l'Encamp juga davant la Massana, el DDS amb el Gestoria Central i BMS-Cúbic Electricitat protagonitzaran el duel més atractiu entre el tercer i el quart classificat, el dijous a les 21.30 hores al pavelló Joan Alay.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT