PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

L’Escola Andorrana exposa els projectes a la III Jornada de l’Emprenedoria

L’objectiu és donar a conèixer als estudiants les eines per a poder emprendre

Per El Periòdic

Imatge d’ahir en la Jornada d’Emprenedoria.
Imatge d’ahir en la Jornada d’Emprenedoria. | SFGA/CEsteve

Catorze alumnes dels centres educatius de segona ensenyança de l’Escola Andorrana van presentar en la III Jornada de l’Emprenedoria els projectes treballats durant el darrer quadrimestre als agents socials i econòmics de la societat. La iniciativa està impulsada pel Ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, en col·laboració amb la Fundació ESADE.

L’objectiu de la Jornada d’ahir va ser donar als estudiants les eines necessàries per a desenvolupar la competència emprenedora entesa com la capacitat de convertir les idees en accions i pensar, planificar i dur a terme projectes que intenten millorar el món.
El secretari d’Estat d’Educació, Josep Anton Bardina, durant la inauguració de la jornada va destacar la importància «d’ensenyar els alumnes a emprendre, perquè aquesta és la resposta a un món en construcció permanent», a més de «preparar-los perquè siguin part activa del canvi i de la innovació». A més, va ressaltar que «quan es parla d’una educació i unes escoles a la societat, no se m’acut una imatge més gràfica que la d’aquesta trobada».

A més, l’acte va comptar amb la participació d’Humbert i Paula Sasplugas que van presentar la seva experiència vinculada a la creació i el desenvolupament de l’empresa, P de Paola. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT