PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Ordino tanca el curs escolar conscienciant sosteniblement

En el Consell d’Infants es van executar projectes compromesos amb el medi

Per El Periòdic

Imatge del consell d’infants d’ahir.
Imatge del consell d’infants d’ahir. | Comú d’ordino

El comú d’Ordino va celebrar ahir el consell d’infants amb els cònsols d’Ordino, J.Àngel Mortés i Eva Choy i la consellera d’Administració, Cristina Montolio, amb propostes per a conscienciar sobre el medi ambient i la sostenibilitat. Així doncs, es van executar projectes verds, sostenibles i compromesos amb el valor de la reserva de la biosfera. En aquest sentit, Mortés va exposar la reflexió que aquestes propostes aporten als adults: «Agraeixo la vostra visió diferent, molt important per a la parròquia, que ens arriba de totes les propostes que heu presentat».

Un dels temes compartits entre l’Escola Andorrana i la Francesa és la recollida de brosses i burilles, segons va exposar l’Escola Francesa. De fet, van fer una jornada de treball on es van omplir set ampolles de burilles. A més, van fer balanç, que va resultar positiu, després de fer realitat altres propostes, com punts de compostatge comunitaris al col·legi.

L’Escola Andorrana també van fer recollida de brosses i brossa als entorns dels nuclis urbans, a més van crear un hort un jardí comunitaris. Una de les accions més exitoses va ser el Mercat d’Intercanvis de LLibres, que es va celebrar el 21 d’abril al Prat de Call, on van participar-hi les classes de primària.

PUBLICITAT
PUBLICITAT