PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Constitució de les nou comissions legislatives

La Junta de Presidents va anunciar les presidències de cada comissió

El Consell General sense activitat parlamentària.
El Consell General sense activitat parlamentària. | El Periòdic

La Junta de Presidents va acordar ahir a la tarda que la constitució de les nou comissions legislatives d’aquesta legislatura tingui lloc el dijous dia 8 de juny, a partir de les 09.30 hores. El que sí que es va acordar són les presidències i vicepresidències de cada comissió legislativa.

La Comissió de Justícia, Interior i Afers Institucionals, serà presidida per Cerni Escalé, del Grup Parlamentari de Còncordia; la Comissió de Política Exterior, serà presidida per Bernadeta Coma; la Comissió d’Economia serà presidida per Meritxell López; la Comissió de Política territorial, d’Urbanisme i de Medi Ambient, la presidència anirà de la mà de Concòrdia, amb Jordi Casadevall,; la Comissió de Sanitat serà per a Manuel Linares; la Comissió d’Afers Socials i d’Igualtat serà presidida per Noemí Amador; la Comissió d’Educació, de Recerca, de Cultura, de Joventut i d’Esports, serà presidida per Susanna Vela; i finalment la Comissió de Seguiment i de sostenibilitat de les pensions de la CASS serà presidida per Maria Martisella.

D’altra banda, el Consell General haurà de proposar un nou membre per al Consell d’Administració de l’Autoritat Financera d’Andorra després que Josep Escoriza hagi renunciat al càrrec, ja que s’ha incorporat com a director general de la CASS.

Finalment, es va explicar que la representant especial del Secretari de l’ONU sobre violència envers els infants, Najaat Malla, visitarà el Consell General el pròxim 13 de juny. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT