PUBLICITAT

Andorra la Vella

Concòrdia comença a preparar l’estratègia per a les comunals

Per Alba Cladellas Riera

Membres de Concòrdia durant la celebració dels resultats de les eleccions del 2A.
Membres de Concòrdia durant la celebració dels resultats de les eleccions del 2A. | Concòrdia

Després de l’estiu arrenca la carrera per a les comunals i els partits començaran ja una precampanya frenètica. Tot i així, les eleccions ja volten pel cap d’alguns partits que han començat a debatre sobre com presentar-s’hi.

És el cas de Concòrdia que, segons fonts del partit, té previst presentar llista per a tots els comuns. Tot i que tenen això decidit així, ara mateix hi ha dos escenaris possibles, ja que hi ha diversitat d’opinions dins el grup. 

Una de les opcions que es planteja el partit és presentar-se sols a tots els comuns per a seguir guanyant força com a partit i més després dels bons resultats assolits a les passades eleccions del 2 d’abril. Una altra de les opcions que es planteja la formació liderada per Cerni Escalé és presentar-se en coalició amb algun altre partit, tot i que no a totes les paròquies. Algunes de les formacions amb les quals es podrien plantejar aquests pactes són el PS en diverses parròquies i Agrupament Encampadà a Encamp. Tot i ser aquestes les principals opcions de Concòrdia, el cert és que, segons apunten les mateixes fonts, no hi ha res decidit, ja que la meitat del partit vol anar en solitari i l’altre meitat és partidària de presentar-se en coalició. A dia d’avui la formació podria tancar llista per a tots els comuns excepte el de Canillo.

A hores d’ara no hi ha hagut cap reunió formal amb els líders de les altres formacions, però sí s’ha mantigut converses informals amb membres del partit socialdemòcrata.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT